10 درصد محصولات كشاورزي كشور ارگانيك توليد مي شود
1391/12/08

مدير كل دفتر تجاري سازي، تحقيقات و انتقال فناوري سازمان تحقيقات وزارت جهاد كشاورزي گفت: هم اكنون به دليل وجود نظام سنتي در بخش كشاورزي ، فقط حدود 10 درصد محصولات به صورت ارگانيك توليد مي شود كه اين امر بايد در اكثر اراضي كشاورزي كشور توسعه و تسري يابد.

ˈمجيد ولدانˈ افزود: در حال حاضر در توليد محصول كشاورزي سالم از وضعيت مناسبي برخوردار هستيم، اما بايد كم كم به سمت توليد انبوه محصولات ارگانيك گام برداريم.

به گفته ي وي، محصول ارگانيك بدون استفاده از سم و كودشيميايي توليد مي شود كه دستيابي به آن سخت است و در كمتر جايي از دنيا توليد مي شود.

وي گفت: محصولي همچون انار به دليل عدم مصرف كودشيميايي و سم در باغ ها، به عنوان محصول ارگانيك اتلاق مي شود، چرا كه عمده انار توليدي كشور به طور كامل به صورت ارگانيك توليد و عرضه مي شود.

مديركل دفتر تجاري سازي و تحقيقات وزارت جهاد كشاورزي تصريح كرد: بخشي از انواع محصولات ارگانيك توليد داخل به دليل تقاضاي زياد در بازار به كشورهاي همسايه صادر مي شود.

وي در خصوص سوپر ماركت هاي عرضه محصولات ارگانيك خاطر نشان كرد كه راه اندازي اين نوع سوپر ماركت ها به بخش خصوصي مربوط مي شود.

ولدان افزود: در حال حاضر فروشگاه هاي عرضه عسل و برنج ارگانيك در كشور وجود دارد، اما تعداد آنها بسيار محدود است. البته معتقديم كه بخش خصوصي بايد بيش از گذشته در اين عرصه فعاليت داشته باشد، هرچند كه حمايت دولتي نيز در اين خصوص بايد مد نظر قرار گيرد.

وي با تاكيد بر اينكه در دنيا قيمت محصولات ارگانيك و سالم بيش از ساير محصولات كشاورزي است، افزود:براي مصرف محصولات ارگانيك و سالم بايد اطلاع رساني و فرهنگ سازي شود تا مردم به سمت مصرف اين محصولات سوق داده شوند. 


منبع :خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران(ايرنا)

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal