محصولات ارگانيك فاكتور مهم امنيت غذايي
1391/11/23
ابطالي معاون توليدات جهاد كشاورزي گفت: محصولات ارگانيك محصولي است كه حداقل تا 3 سال هيچ نوع مكمل شيميايي را براي افزايش توليد مصرف نكرده باشد.

وي گفت: هرچند اين محصول از لحاظ بازاريابي با مشكلات فراواني روبرو است، اما به دليل سلامت غذايي بالا فاكتوري مهم در امنيت غذايي دنيا مطرح است.

اين كارشناس با اشاره به درصد توليد محصولات ارگانيك در دنيا، گفت: در حال حاضر حدود 10 تا 20 درصد از محصولات دنيا را محصولات ارگانيك تشكيل مي دهد كه به دليل سطح كم كيفيت اين محصولات قيمت آن از 10 تا 25 درصد متغير و رو به افزايش است.

ابطالي تصريح كرد: كشور در سال جاري موقعيت هاي فراواني در جهت توليد محصولات ارگانيك بدست آورده است، به طوري كه براي اولين بار موفق به كسب علامت استاندارد تشويقي محصولات سالم برنج استان مازندران شده است.

آزمايش ها نشان داد؛ برنج مازندران از لحاظ سلامت كيفيت و عطر طعم در مقايسه با برنج هاي ديگر مرغوب تر است.

وي خاطرنشان كرد: مصرف محصولات ارگانيك در كشور، نيازمند فرهنگ سازي مصرف كننده و حمايت توليد كننده است  .

منبع : باشگاه خبرنگاران
تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal