ممنوعیت استفاده از پساب‌های صنعتی در تولید میوه و سبزی
1393/06/03

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: برای تولید صیفی‌جات، سبزیجات و میوه‌های که به صورت مستقیم مصرف می‌شوند، به هیچ وجه نباید از پساب‌های صنعتی استفاده کرد و در تهران و سایر استان‌ها به کمک استانداری‌ها و مسؤلان قضایی، به شدت استفاده پساب در تولید این گونه‌ مواد غذایی کنترل می‌شود.

عباس کشاورز در منطقه اصفهان، اظهار کرد: با تاکید بر اینکه پساب‌های صنعتی در بخش کشاورزی نباید استفاده شوند، گفت: استفاده از پساب در بخش کشاورزی به میزان درجه تصفیه آن بستگی دارد و باید مشخص شود که چه عناصری از آن حذف شده است.

وی افزود: معمولا عناصر میکروبی با مواد ضدعفونی کننده به راحتی حذف می‌شوند اما پساب‌های صنعتی، دارای فلزات سنگین هستند و باید از ورود آنها به خاک جلوگیری شود زیرا باید مراحل سختی را برای حذف این فلزات سنگین از پساب انجام داد.

کشاورز خاطر نشان کرد: پساب‌های تصفیه شده برای مصرف چوب یا محیط‌ های طبیعی و فضای سبز مناسب هستند و اگر فلزات سنگین پس از تصفیه از پساب‌ها حذف شوند منعی برای مصرف آنها در بخش کشاورزی وجود ندارد و می‌توان با آنها جو، گندم و ذرت تولید کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه پساب به هیچ وجه به صورت مستقیم در کشاورزی قابل مصرف نیست، تصریح کرد: استاندارد استفاده از پساب این است که درجه‌ای از تصفیه روی آن اعمال شده باشد که این امر در مورد محصولات مختلف متفاوت است.

وی تاکید کرد: امر تصفیه پساب بسیار مشکل و پر هزینه است و وزارت نیرو این کار را انجام می‌دهد و کشاورزان از این پساب‌های تصفیه شده استفاده می‌کنند.

کشاورز درباره خسارت ناشی از خشکسالی وارده بر کشاورزان اصفهانی و پرداخت خسارت به آنها گفت: پرداخت خسارت در اختیار وزارت کشور و با مدیریت وزارت نیرو انجام می‌شود و وزارت جهاد کشاورزی از طریق معاونت آب و خاک برآورد خسارت‌ها را انجام می‌دهد


منبع :خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal