استانداردهای غذایی کشور با معیارهای جهانی تفاوت چندانی ندارد
1393/05/12
معاون سازمان دامپزشکی گفت: به طور قطع حضور کارشناسان و نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور در جلسات بازنگری و تدوین استانداردهای مواد غذایی الزامی است تا بتوانند در استانداردهای جدید دیدگاه های سازمان دامپزشکی را نیز وارد کنند.
محسن مشکات، معاون سازمان دامپزشکی کشور،  در مورد روال استانداردسازی در کشور گفت: به طور معمول برای استاندارد سازی یک نوع محصول، سازمان استاندارد از دستگاه های ذی نفع در موضوع دعوت کرده و نظرات کارشناسی ایشان را برای تدوین استانداردهای جدید دریافت می کند.
وی ادامه داد: کارشناسان، استادان دانشگاه و صاحب نظران هر رشته و فعالیت مربوط با موضوع استاندارد سازی نیز از دیگر افرادی هستند که برای تدوین استانداردهای جدید دعوت می شوند.
معاون سازمان دام پزشکی گفت: به طور قطع حضور کارشناسان و نمایندگان سازمان دام پزشکی کشور در جلسات بازنگری و تدوین استانداردهای مواد غذایی الزامی است تا بتوانند در استانداردهای جدید نقطه نظرات سازمان دام پزشکی را نیز وارد کنند.
وی ادامه داد: برای مثال در بحث ویژگی های میکروبی شیر و گوشت یا عمر ماندگاری انواع گوشت به چندین نوع استاندارد، از جمله به تجارب و متون علمی و توصیه های بین المللی توجه می شود.
مشکات تأکید کرد: اگر استانداردهای کشور را با عرف جهانی تدوین نکنیم در واردات محصولات غذایی به مشکل بر خورده و مثلا برای استرداد یک محموله گوشت آلوده، نمی توانیم مستندات مناسبی به مراجع بین المللی ارائه دهیم که این مهم به ضرر کشور تمام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نهایت تلاش سازمان دامپزشکی در این است که استانداردهای کشور را با معیارهای جهانی یکسان سازی کند، گفت: مطرح شدن موضوع استانداردهای ملی بسیار خوب است، اما؛ بنده می توانم بر این نکته تأکید کنم که استانداردهای فعلی کشور تفاوت فاحشی با استاندردهای بین المللی ندارد.

منبع : خبرگزاری موج
تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal