• 1403/10/10 - 08:13
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم باید مشفقانه و خیرخواهانه بر کار دستگاه‌ها نظارت کنند.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در نشست معارفه ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم در دستگاه‌های اجرایی گفت: برای اینکه نظارت ناظران سازمان برنامه و بودجه، نظارت اثربخش و مفیدی باشد، در درجه اول باید ناظران بتوانند اعتماد دستگاه‌های اجرایی را جلب کرده و با نظارت مشفقانه و خیرخواهانه، منافع آن دستگاه و در نهایت منافع دولت و کشور را بیشینه کنند.

به گزارش مرکز روابط عمومی، امور بین‌الملل و مدیریت دانش سازمان برنامه و بودجه کشور؛ «سیدحمید پورمحمدی»، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، این مطلب را در نشستی با ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم در دستگاه‌های اجرایی که صبح امروز – شنبه ۸ دی‌ماه - برگزار شد، بیان کرد و گفت: امروز، یک روز تاریخی است؛ از این جهت که یک نهال با عنوان ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم غرس می‌شود که برای نخستین بار، قرار است نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه کشور و به نمایندگی از  دولت، بر روند اجرای قانون برنامه هفتم در دستگاه‌ها نظارت کنند.
وی افزود: برای اینکه نظارت ناظران سازمان برنامه و بودجه، نظارت اثربخش و مفیدی باشد، در درجه اول باید ناظران بتوانند اعتماد دستگاه‌های اجرایی را جلب کرده و با نظارت مشفقانه و خیرخواهانه، منافع آن دستگاه و در نهایت منافع دولت و کشور را بیشینه کنند.
معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه کشور به طور کامل از فعالیت ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم در دستگاه‌های اجرایی حمایت می‌کند، افزود: از آنجایی که این تجربه نظارت، یک تجربه نو و جدید است، نباید از چالش‌های احتمالی که در آ‎غاز این مسیر با آنها روبرو می‌شوید، بهراسید. تلاش کنید با حُسن خلق، حُسن تعامل و ارتباطات مؤثر، نگرانی دستگاه‌ها را برطرف کنید تا رؤسای دستگاه‌ها نیز به شما اعتماد کرده و شما را بهترین و امین‌ترین مشاور خود در امور برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی بدانند.
پورمحمدی گفت: بکوشید که با بهره‌گیری از دانش برنامه و بودجه‌ای در امر نظارت بر دستگاه‌ها به بهترین شکل ممکن، این تجربه نخستین را به یک تجربه موفق و ماندگار در تاریخ برنامه‌ریزی کشور تبدیل کنید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور سپس با تأکید بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی باکیفیت برای ناظران، از برگزاری نشست‌های جداگانه‌ای با حضور رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس‌جمهور برای ناظران خبر داد و گفت: برای توفیق در فعالیت نظارتی خود، ضرورت دارد که ضمن تهیه بُرش احکام قانون برنامه هفتم برای هر دستگاه، تسلط کامل و کافی به اهداف، مأموریت‌ها، ارکان قدرت و جریان اطلاعات در دستگاه مقصد پیدا کنید و در تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط نیز، دستگاه‌ مقصد نظارت خودتان را یاری کنید.
پورمحمدی افزود: قرار نیست فعالیت ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم، مانعی بر سر راه دستگاه‌ها باشد؛ ما می‌خواهیم خیلی آرام و مشفقانه، فعالیت دستگاه‌ها را در ریل درست برنامه‌ریزی و اجرا قرار دهیم تا کشورمان از منافع برنامه‌های توسعه بیشترین بهره را ببرد.
این گزارش می‌افزاید: در ابتدای این نشست، جانشین رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و معاون هماهنگی برنامه، بودجه و نظارت، نیز دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند. همچنین گزارشی با عنوان «تشریح مأموریت‌ها و وظایف ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم» از سوی امور برنامه‌ریزی ارائه شد.

  • گروه خبری : اخبار ویژه بودجه,دفتر برنامه و بودجه
  • کد خبر : 190725
کلمات کلیدی
مهرداد توده روستا
خبرنگار

مهرداد توده روستا