• 1403/07/22 - 15:35
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با کاربرد فناوری هسته‌ای

 

نشست هم‌اندیشی بهره‌گیری از فناوری هسته‌ای در بخش کشاورزی با رویکرد علمی – اجرایی با حضور مسوولان سازمان انرژی اتمی و وزارت جهادکشاورزی برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، این نشست هم‌اندیشی با توجه ویژه به ابعاد سلامت‌محوری محصولات کشاورزی (در محموله‌های صادراتی و وارداتی)، با حضور معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و نمایندگان بخش‌های اجرایی و تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی، به ریاست مشاور وزیر و مدیر کل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری در محل وزارت برگزار شد.

 

مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی در خصوص برگزاری این نشست به خبرنگار ما گفت: توسعه بهره‌برداری از انرژی هسته‌ای در بخش کشاورزی با رویکرد ارتقای کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی، کاهش ضایعات و برخورداری از استانداردهای بین‌المللی صادرات، نظرات و چالش‌های بخش‌های مختلف وزارت در استفاده از فناوری پرتودهی در محصولات کشاورزی و راه‌اندازی سامانه‌های پرتودهی، در این نشست هم‌اندیشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

به گفته ابوالفضل رئوفی، در این راستا شرکت توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی، برای همکاری و تعامل در راهبری موضوعات تحقیقاتی، پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای در بخش کشاورزی با رعایت استانداردها، الزامات، ضوابط فنی، ملی و بینالمللی موجود، اعلام آمادگی کرد.

 

گفتنی است؛ در این نشست توافق شد؛ کارگروه‌های تخصصی با حضور نمایندگان بخش‌های اجرایی و تحقیقاتی متناظر، به منظور احصای اولویت‌های هر بخش با بررسی الزامات، ضوابط، قوانین ملی و بینالمللی و استانداردهای مربوطه، تشکیل شود.

  • گروه خبری : مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد خبر : 187920
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید