• 1403/08/13 - 12:13
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور:

توسعه پارک علم و فناوری کشاورزی؛ گامی موثر در مسیر کشاورزی دانش‌بنیان

رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: این پارک به عنوان یک بازوی توانمند، همسو با اهداف فناورانه و نوآورانه وزارت جهادکشاورزی، کلیه وظایف خود را در راستای کشاورزی دانش‌بنیان و ایجاد امنیت غذایی کشور انجام می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط‌ عمومی سازمان تات، ایمانیان با اشاره به پیشینه پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور بیان کرد: این پارک یکی از پنج پارک دستگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت جهادکشاورزی است که تاسیس و راه‌اندازی آن از اواخر سال ۱۴۰۱ با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی صورت گرفت.

وی در مورد هدف ایجاد این پارک گفت: پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور با هدف توسعه فناوری در بخش کشاورزی و افزایش امنیت غذایی کشور، فعالیت خود را آغاز کرد.

این مقام مسوول با بیان این نکته که در حال حاضر، پارک علم و فناوری کشاورزی تنها پارکی است که در حوزه وزارت علوم با ماموریت ملی تعریف شده است، افزود: هم اکنون، پارک علم و فناوری کشاورزی، ۱۳ پردیس و ۲۶ مرکز رشد فعال دارد، ۱۱۸ شرکت دانش بنیان و فناور جهت استقرار در این پارک درخواست دادند که تاکنون ۱۲ مرحله جذب و پذیرش با حضور ۵۰ واحد تخصصی و کسب و کار مورد داوری قرار گرفته است و ۴۸ شرکت پذیرش و مراحل مقدماتی استقرار آنها در پارک فراهم شده است که از این تعداد ۱۹ شرکت دانش بنیان هستند. و توسعه شبکه‌های فناوران و نوآوری کشاورزی کشور مد نظر است.

ایمانیان همچنین افزود: تاکنون از میان ۱۵۰ مزرعه نوآور و بهره‌ور، ۱۳۱ مزرعه توسط داوران تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفته و ۱۲۰۰ ساعت بازدید میدانی انجام شده است؛ همچنین، ۷۹ مزرعه در مرحله پسا رشد، ۸ مزرعه در مرحله رشد و ۳۴ مزرعه در مرحله پیش رشد شناخته شده‌اند.

وی ضمن اشاره به این که پارک علم و فناوری کشاورزی در حال ایجاد شبکه‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد در سراسر کشور است، ادامه داد: از دیگر اقدامات پارک می‌توان به بازنگری اسناد کلان، ارزیابی چشم‌اندازها، تدوین مدل عملکردی، ایجاد ساختار سازمانی جدید و راه‌اندازی فن‌بازارهای تخصصی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری در بخش کشاورزی اشاره کرد.

این مقام مسوول در مورد دستاوردهای این پارک، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری امنیت غذایی کشور، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور است که با هدف سرمایه‌گذاری در طرح‌های فناورانه و دانش‌بنیان حوزه کشاورزی صورت گرفته و موجب افزایش بهره‌وری و امنیت غذایی در کشور خواهد شد.

ایمانیان اظهار کرد: با توجه به اهمیت امنیت غذایی و توسعه پایدار، این پارک نقش مهمی در ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی و تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی ایفا خواهد کرد.

وی ضمن اشاره به برنامه راهبردی مصوب هیئت امنای پارک علم و فناوری کشاورزی تاکید کرد: به تلاش در راستای هدفمند شدن حمایت‌های فناورانه و نوآورانه از کشاورزی دانش‌بنیان، فعال‌شدن ساختار سازمانی جدید و پیاده‌سازی چرخه مدیریت فرایندهای کسب و کار ادامه خواهیم داد.

  • گروه خبری : فناوري اطلاعات,مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد خبر : 187913
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی