تولید 2.6 میلیون تن پروتئین سفید در کشور
به گزارش خبرنگار برنا، محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در نشستی با حضور مسئولان و کارشناسان بخش کشاورزی و دامپزشکی، به بحث امنیت غذایی و توسعه این حوزه پرداخت.

رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست با تأکید بر نقش کلیدی امنیت غذایی در کشور، گفت؛ امنیت غذایی یکی از مباحث مهم امروز کشور است. امنیت غذایی سالم یکی از مسائل حیاتی کشور ماست و شما عزیزان بهعنوان افسران خط مقدم حوزه امنیت غذایی در این مسیر تلاش میکنید.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست به اقدامات مهمی که در زمینه تولیدات کشاورزی صورت گرفته اشاره کرد و گفت: با تلاش بسیار در حوزه تولید پروتئین سفید و لبنیات، موفقیتهای بزرگی حاصل شده است. ما باید تمامی ظرفیتها را برای پیشبرد بهتر این موضوع بهکار بگیریم.
وی افزود: امروز تولیدکننده باید با خیال راحت تولید کند و مصرفکننده نیز به آسانی به محصولات دسترسی داشته باشد. در حوزه امنیت غذایی، اگر در تولید غذا هزار تومان هزینه کنیم، در بحث بهداشت و درمان صد هزار تومان صرفهجویی خواهد شد.
وی افزود: باید بر اساس نقشه راه حرکت کنیم و در برنامه پنجساله هفتم توسعه، این موضوعات را مورد توجه قرار دهیم. همچنین دولت به زودی بودجه ۱۴۰۴ را تقدیم مجلس خواهد کرد و ما نیز آماده همکاری هستیم. هرجا پیشنهادی برای حل مشکلات این بخش وجود داشته باشد، قطعاً کمک خواهیم کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای صادراتی کشور در بخش کشاورزی، افزود: در حوزه پروتئین سفید، ما نزدیک به ۲۱ هزار مجوز صادر کردهایم که از این تعداد، ۱۷۵۰۰ مجموعه عملیاتی و اجرایی شده است و تولیدی نزدیک به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن پروتئین سفید در کشور داریم. از این میزان، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن نیاز داخلی کشور است و مازاد آن باید برای صادرات مدیریت شود.
عسکری در پایان بر لزوم برگزاری جلسات مشترک با مسئولان دامپزشکی و دیگر بخشهای مرتبط تأکید کرد و گفت: ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت پیرامونی ما علاقهمند به محصولات کشاورزی ایران هستند. قطعاً راهکارهای شما در این راستا اثرگذار خواهد بود و ما نیز آمادگی کامل برای همکاری و پیگیری داریم.